Skip to content

Keitä Olemme

3d mallinnus kuva veneestä jossa kuomu

Olemme digitaalisen kuomunsuunnittelun ja -valmistuksen edelläkävijöitä 

Cover Top Oy perustettiin vuonna 1989 ja lähes 30 vuotta tämä pieni toimija toteuttu suurimman osan pääkaupunkiseudun kuomuista. Toiminnan kasvattamisen pullon kaulana on se, että kuomuntekijät toimivat yleisesti yksin tai kaksin ja joutuvat hallitsemaan paljon osaamista veneistä. Yhden kuomuntekijän tulee ymmärtää: veneilystä, kankaiden kaavoittamisesta, materiaalikäyttäytymisestä, valmistustekniikoista ja liiketoiminnasta, puhumattakaan mitä digitaalinen osaaminen vielä tuo tähän kokonaisuuteen. Tämä johtaa siihen, että kuomuntekijät eivät kykene vastaamaan kysyntään ja veneen omistajat eivät saa palvelua jota ansaitsevat. Pahimmassa tapauksessa veneen omistaja joutuu käyttämään toimittajia, joilla ei ole vaadittavaa kokemusta mitä kuomun tekeminen vaatii.

Kuomu Pro Oy perustettiin vuonna 2023, jotta kuomuntekijät saisivat käyttöönsä nykypäivän digitaaliset työkalut. Pyrimme tarjoamaan kuomuntekijöille vastauksen digitaaliseen mittaukseen, suunnitteluun ja kankaan leikkaamiseen, siten, että he voivat keskittyä palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin.  Tämä lähtökohta on laajentunut erilaisten digitaalisten ratkaisujen, palveluiden ja työkalujen kehittämiseen. Toivomme, että tulevaisuudessa kaikki kuomuntekijät pystyvät hyödyntämään Kuomu.Pro:n ratkaisuja, jotta he saavat tehtyä huippuluokkaisia kuomuja ja palveltua yhä useampia veneen omistajia.

Haluamme tehdä markkinoiden parhaita kuomuja yksi kuomu kerrallaan.

Kuomua toteutettu digitaalisesti

500+

Kuomua toteutettu digitaalisesti
Kuomuntekijää mukana digitaalisissa ratkaisuissa

6

Kuomuntekijää mukana digitaalisissa ratkaisuissa

Miehistö Laita viestiä mikäli olet kiinnostunut hyppäämään mukaan matkalle. Etsimme aktiivisesti suunnittelijoita ja muita 3 ulotteisen kehittämisen piirissä. Teemme aktiivisesti yhteistyötä laajasti erilaisten toimijoiden kanssa.

mustavaatteisen aurinkolasipäisen miehen kuva peilautuu veneen sivuikkunasta

Toni Rautavuori

Toni vastaa Kuomu.Pro:ssa suunnittelusta ja siitä, että asiakkaat saavat maailman parhaita kuomuja. Toni on toiminut yrittäjänä vuonna 1989 perustetussa Cover Top Oy:ssä, jota kautta hänelle on karttunut runsaasti oppia kuomujen valmistuksesta. Toni toimii myös ylläpitäjänä 2000 henkisessä kuomuammattilaisten foorumissa missä hänen taitojaan kuomuntekijänä on nostettu maailman parhaiden joukkoon. Tämän lisäksi Toni vastaa Kuomu Pro:n automaatioratkaisujen kehittämisestä ja tuotannon optimoinnista.

mies lippispäässä, mustatakki päällä ja pelastusliivit päällä katsoo kauas ja ohjaa purjevenettä

Antti Viitanen

Antti vastaa Kuomu.Pro:lla myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan pyörittämisestä. Antti on toiminut kasvuyrittäjyyden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa yli 10 vuotta. Kuomu Pro:lla hän vastaa lisäksi yrityksen toimintaympäristön puitteiden kehittämisessä, johon kuuluu mittalaitteiden testaamisesta, yhteistyökumppani toiminnan kehittämisestä sekä liiketoiminnan puitteiden kehittämisestä.

SAMASSA VENEESSÄ

finnpeite_logo_web
espoon verhoilupaja logo
VA-Varuste_logo
LOGO-RUTHLESS-1024x1024.png
silacraft

Kuomu.Pro kehittää aktiivisesti kuomun suunnittelun automatiikkaa Olemme saaneet EU rahoitusta tämän toiminnan kehittämiselle

Toimipiste

Loisteputki 4,

00750, Helsinki Suutarila
(huom. ei käyntiä)

Soita

Tiedustelut arkisin klo 9-15

045 167 0110